Depend

Depend är ett märke som jag, och väldigt många andra, gillar starkt :) Många fina färger, i små flaskor till bra priser. Såhär ser vårkollektionen 2011 ut. Me like! Särskilt 225, 227 och 228!

Rockabilly

Vi håller på med ett projekt i skolan, "Here comes the bride". Det går ut på att man i grupper tillsammans ska tolka ett bröllop från en viss subkultur, med frisyrer, styling, blombuketter, osv. Vår grupp har rockabilly, riktigt kul faktiskt! Får väl fixa ett par rockabillynaglar tills dess, lägger upp lite inspo så länge
.

Ganska bra ändå!

Måste säga att jag är ganska nöjd med vad jag har åstadkommit idag ändå (a)

Har lekt med tippar, fimo, lack, dekorationer OSV på mitt övningsfinger, skitkul, har varit helt inne i det! Svimmar väl snart i nagellacksdoft, men man kan inte sluta. Tänkte att jag skulle bara göra 2, slutade med 5 fick hejda mig lite =) NÖJD ANNA

:)

Dålig jag är på att uppdatera, sorry! Busy woman HEHE Men har även fått hem mitt övningsfinger nu så ska sätta mig och leka lite iväll tror jag :) I brist på nagelbilder lägger jag upp en fin bild jag tog på ett fint örhänge :] Det är duktiga Soph (hejsophia.blogg.se, JA du har länkat mig i din blogg nu är det dags att jag gör reklam för dig!) som har gjort dom ! Söt hon är :)
Hörs mer ikväll kanske.

Helgens naglar

Har fått hem mina tippar och fimo's från Tradera så har lekt lite med dom nu :) Började med att limma på tipparna, klippa och fila till dom. Sen två lager rosa / gult nagllack från H&M. Sen cuttade jag till lite fimos (gula och rosa hjärtan) & fäste med överlack!

Tradera

Måste tipsa om min favoritsida, Tradera, när man vill köpa nagelstuff! Det finns jättemycket, lack, dekorationer, tippar, lösnaglar, filar, och alla andra tillbehör, och oftast får man det riktigt billigt!
Nu har jag vunnit Fimo (10 stavar), 100 tippar, ett övningsfinger och ett putsblock för bara 138 kronor om jag har räknat rätt, med frakt och allt! Awesome :)


Veckans naglar

Lite blått, lite glitter, lite glam
Produkterna jag använde mig av. Depend lack nr 41 (mörkblått), Yes Love, ett nagellack jag köpte i Spanien för typ 10 spänn, nr 91, Mavalas Colorfix och Mavadry, nageldekorationer samt en tandpetare att peta dit dom med (: Började med två lager mörkblått på tipparna, lät torka. Sen ett lager glitter på det. På med överlack att pilla dit dekorationerna, när dom väl la på duttade jag dit lite mer Colorfix för extra hållbarhet, sen ett lager Mavadry på det! Voila

Fimo-koll

Fimo, är polymerbaserad modellera i stavform, med massa olika roliga motiv, som först användes till smyckestillverkning, men är nu även populär att dekorera naglar med!
Man skär dom tunnt, tunnt, med en vass kniv, rakblad eller liknande och fäster på naglarna med lack! Cute huh ? :]

Corsette Inspiration


RSS 2.0